Over mij

Ik ben 6 jaar en ik sta voor het hek van het schoolplein van de kleuterschool Dikkertje Dap (je weet wel, van die trap). Inmiddels zit ik in de eerste klas van de lagere school maar ik blijf liever gewoon naar de kleuterschool gaan. Ik sta er blijkbaar zo vaak dat ik nog 1 keer naar binnen wordt gevraagd en op de stoel mag staan om te vertellen over hoe het is in de eerste klas. En dan moet het ook afgelopen zijn. Het kleuteren is definitief voorbij.

Fast forward naar vandaag…

Er is veel veranderd. Verandering is zelfs de enige constante. Dit besef maakt deel uit van mijn vroegste herinneringen. En ik heb er dan ook geen enkele moeite mee. Dat heeft zich vertaald in een afwisselende loopbaan met een grafische rode draad maar ook met uitstapjes ten tijde van de internethype. Midden jaren negentig heb ik ruim 3 jaar in Engeland mogen wonen en werken. Ik heb daardoor uiteraard ervaring opgedaan bij Engelse bedrijven, maar op andere momenten ook bij Finse en Duitse organisaties.
Afijn, dit vindt u allemaal terug op mijn LinkedIn profiel.

Ik ga dus graag de uitdaging aan, verandering vind ik spannend. Van verantwoordelijkheid nemen en afgesproken resultaten halen word ik blij. Mensen verbinden is daarbij een zeer belangrijke factor. Het was dan wellicht onvermijdelijk dat ik uiteindelijk het pad van freelancer zou inslaan. Dat was begin 2013. Een aantal jaren later kan ik niets anders concluderen dan dat het zelfstandig ondernemerschap al zeer vertrouwd aanvoelt, passend bij de huidige tijdsgeest waar vastigheid en zekerheid niet meer vanzelfsprekend zijn.

Waar mag ik u mee van dienst zijn?

Bel 06 46 63 33 32 of stuur een mail naar dennis@dsdew.nl.

Dennis de Waard | Freelance MarCom Projectmanagement